Hitta flyg som kostar mindre än 60EUR 300 x 250
METODEN FÖR EN BILLIGARE SISTA MINUTEN

INFO
EXEMPEL PÅ RESOR
MEDELHAVET (M.M)
FLORIDA
KANARIEÖARNA
THAILAND
AFRIKA
VÄRLDEN I ÖVRIGT


Grekland

Extremt populärt turistmål - och det är inte svårt att förstå varför. Unik natur, stor vana vid turister och ändå en bevarad kultur gör en sista minuten resa till Grekland till ett säkert kort.

Säsong och väder: april-oktober. I slutet av oktober ökar risken för regn och hotellen börjar slå igen. Maj och september är dock underbara månader på Kreta. Lagom varmt och soliga dagar. Juli-augusti är ofta mycket varma.

För vem: För alla. Det finns sista-minuten till mellan 20 och 30 öar. Vill du ha party åker du till Kos och vill du ha romantik drar du till Santorini. Kreta är den största ön och det ultimata turistmålet. Kreta har allt. Ruinerna i Knossos ger dig en hisnande historisk upplevelse, Naturen och bergen bjuder på vackra utfärder och det finns en mängd mycket vackra stränder. Missa inte Elefonissos som känns som Söderhavet.

Party: Ios, Kos, Korfu och Mykonos är hedniska ställen för alla som vill släppa loss.

Barn: Antiparos, Samos och Naxos har barnvänliga stränder och en familjär miljö.

Utflykt: Eftersom det är öar vi pratar om är det nära till hands att göra små utflykter. Hyra bil, moped eller vandra. Det är enkelt att orientera sig.

Romantik: Santorini för sin spektakulära natur, de lugna öarna Lipsi, Skyros och Fourni eller Lesbos och Amorgos för sin skönhet.

Kultur: Kreta har Knossos och en mycket intressant historia

Bad: Skiathos och Korfu har fina och många olika stränder. Naxos och Mykonos är andra bra öar för dig som vill ha strandliv.

Prisnivå: I allmänhet är Grekland billigare än i Sverige. Euron planar dock ut skillnaderna. Det är dyrare på öarna än på fastlandet.

Sista minuten-optimerat Ja, grekiska övärlden är en mycket speciell del av Europa som erbjuder kraftig verklighetsflykt. Här finns dessutom möjligheter att både partaja av sig och vila upp sig.» Hitta en billigare resa med SistaMinuten-metoden!

Kommentera Grekland

Vet du mer?

Postad av: greeek lovvverrr | 19 Mar 14:38

i love greeeccceeeeee!!!

Postad av: gagagagagag | 17 Mar 13:18

ojkojojojojojojojojojojojojojojojojojoojojojojojojojo

Postad av: Manuela20Duncan | 18 Jun 18:12

Are you searching how to write a resume or where to get sample of cover letter and resume writing tips? Or you just want to order resume from clever resume writers? Only get in touch with Resume company.

» Till startsidan