Hitta flyg som kostar mindre än 60EUR 300 x 250
METODEN FÖR EN BILLIGARE SISTA MINUTEN

INFO
EXEMPEL PÅ RESOR
MEDELHAVET (M.M)
FLORIDA
KANARIEÖARNA
THAILAND
AFRIKA
VÄRLDEN I ÖVRIGT


Mallorca

Mallorca har varit en svensk sista-minuten-favorit sedan 50-talet. Ön är lite större än Gotland och full av hotell. Det finns en ort för alla på Mallorca. Det ultimata familjestället Alcudia står ut i mängden.

Säsong och väder: Chartersäsongen sträcker sig från april till oktober. Risker för regn ökar i oktober, men temperaturerna ligger runt 20. Under vintern går medeltemperaturen ner till 17 grader.

För vem: Det finns alltifrån sunkiga partyställen till mysiga fiskebyar för åldrade par, sköna golfbanor och långgrunda stränder för barnen.

Party: Orup sjöng om "Magaluff" och visst kan du åka dit. Orten är allmänt nergången, men är det tung-gung-party utan krusiduller du vill ha är det hit du ska.

Barn: Alcudia är många svenska barnfamiljers favorit. Långgrund strand och roliga aktiviteter.

Utflykt: Palma de Mallorca är en mysig huvudstad med katedraler och borgar. Ett tips är att ta tåget från Palma till den lilla genuina staden Soller. Tågresan på en timme går genom fantastiska bergspass.

Stränder, bad och dykning: Mallorca är bergigt, men ofta bildas en strand när berget möter havet. Du blir inte utan strand vart du än kommer.

Prisnivå: Lite billigare än Sverige. Men inte mycket.

Sista minuten-optimerat: Mallorca är en gammal klassisk turistort. Den är så exploaterad, så för att få bygga ett nytt hotell måste man riva ett gammalt. För barnfamiljer som behöver komma ifrån och vila upp är Alcudia på Mallorca mycket optimerat» Hitta en billigare resa med SistaMinuten-metoden!

Kommentera Mallorca

Vet du mer?

Postad av: Anonymous | 5 Apr 19:57

sois una mierda

» Till startsidan